Spreuk van de Maand

Spreuk van de Maand

donderdag 18 december 2008

maandag 15 december 2008

Druk, druk, druk...
















Het is weer zo'n echte ouderwetse December-maand. Druk met van alles en nog wat!

Ik heb voor de Round Robins nog een koetje en een engeltje geborduurd.

En ook met de machine ben ik druk in de weer geweest. Ik vind dit t-shirtje echt helemaal geweldig! Ik zou het zelf nooit bij mijn kind aantrekken maar de ouders waren echt superblij met zo'n origineel shirtje!

Mijn nichtje staat nu nog te springen in haar MegaThyara spijkerjasje. En natuurlijk mag ze er ook in slapen van Tante Sandra. Is het niet enig om tante te zijn en toe te stemmen in alle 'foute' dingen? *grijns*

Onze uitwisselinsstudentes hadden ook een heus sinterklaasfeestje en moesten daarvoor een kadootje meebrengen. Ik had prachtige handdoeken geborduurd en voor de gelukkige studenten die ze gewonnen hebben is het een blijvende herinnering aan hun jaar hier in Nederland.

En zo rommel je maar wat aan, vliegen de dagen voorbij en maken we ons klaar voor 2009!

woensdag 3 december 2008

Bijna sinterklaas...

... en de spanning stijgt in huis! Eigenlijk moet ik bekennen dat ik wel blij zal zijn als de beste man weer naar huis is... Maar natuurlijk eerst nog een heerlijke pakjesavond vrijdag!!!

En dan zaterdagochtend vliegensvlug de boodschappen in huis halen en dan met zijn allen op zoek naar de kerstboom! Ja, het GROTE aftellen naar kerst is voor mij nu begonnen. Ik vind het zó gezellig in huis, alle lichtjes, de (door de kinderen) versierde boom, de knusse gezelligheid!

Er gaat niets boven de winterperiode! Gisteravond weer naar de Sitch 'n Bitch-avond geweest en op de terugweg moest ik door een heuse sneeuwbui! Wat een heerlijkheid! Ik werd vanmorgen helemaal blij wakker met het idee van een witte winterwereld maar dat viel enorm tegen... Geen spoortje wit te zien buiten...
Als schrale troost mocht ik wel mijn autoruiten krabben! Hahaha!